keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Futisennustajan päivitykset rikki - lopullisesti

Kuten useimmat sivuille käyneet ovat huomanneet ja minulta varmistuksen kysyneetkin, Futisennustajan päivitykset ovat olleet poissa, viimeisin onnistunut päivitys on tapahtunut joskus joulukuussa.

Syynä tähän on Veikkauksen siirtyminen BetRadarin käyttäjäksi, eikä helppoja tekstimuotoisia taulukoita ole heiltä ollut enää saatavilla. Tästä syystä automaattinen päivitysjärjestelmä ei ole myöskään onnistunut niitä lukemaan ja päivittämään omaan tietokantaansa.

Tutkin vaihtoehtoisia lähteitä pitkään, mutta mitään helppoa, selkeää ja erityisesti ajantasaista vaihtoehtoa en löytänyt, joten päivitys on siitä lähtien ollut poissa pelistä. Vanhan päivitysjärjestelmän muuttaminen olisi myös iso työ, sillä se vaikuttaisi todennäköisesti myös tietokannan rakenteeseen ja muihin, erittäin työläisiin osiin ohjelmasta. Tämä tahtoo puolestaan sanoa ettei vanha ja kankea Futisennustaja enää tästä nouse, vaan kaikki työ laitetaan modernin Vakiomestarin valmiiksi saamiseen.

Vakiomestari alkaa pikkuhiljaa tuntua varmasti kaikilta ikuisuusprojektilta, mutta aikaa ei vaan ole käytössä rajattomasti - hyppisin kyllä riemusta mikäli päivät yhtäkkiä muuttuisivat 48 tuntisiksi :)

Englannin Valioliiga lähtee onneksi kesätauolle ihan juuri, joten laitetaan tuleva deadline (ainakin jonkinlaisen julkisen kehitysversion...) kauden 2009-2010 alkuun. Veikkausliigaa Futisennustaja ja Vakiomestari ei ole jostain syystä tuntunut "tajuavan" yhtä hyvin kuin brittifutista (kröh, varmaankin koodaajan omista mieltymyksistä kyse... :)), joten heitetään kotimaisen kauden aikana vaikka 1X2-noppaa jos apuja tarvitaan :)

Cheers, hyvää kesää kaikille lukijoille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

millos voi vakiomestari on valmis? =)